Werkzaamheden rotonde Vriezendijk Den Ham

Inmiddels vorderen de werkzaamheden aan de Vriezendijk in Den Ham gestaag. Als laatste fase wordt de rotonde Daarleseweg-Vroomshoopseweg-Dorpsstraat-Vriezendijk aangepakt. Deze werkzaamheden beginnen op maandag 10 oktober (5 uur ’s ochtends) en zijn naar verwachting op vrijdag 14 oktober klaar. Een en ander is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden kan er geen verkeer over de rotonde. Verkeer wordt omgeleid.

Tijdens de uitvoeringsperiode kunnen belangstellenden contact opnemen met uitvoerder Tom Ter Beek van Wegenbouw Lansink. Hij is regelmatig bij de werkzaamheden aanwezig en is te bereiken via 06 – 5123 3652. Contact opnemen met de gemeente Twenterand kan ook met opzichter Arjan Busscher, via (0546) 840 840 of a.busscher@twenterand.nl. Op www.twenterand.nl/werken-aan-de-weg vindt u onder meer tekeningen en informatie over de verschillende fases en omleidingen.

BouwApp

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van de zogeheten BouwApp. Via deze app wordt u op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Per fase is aangegeven op welk moment de werkzaamheden worden uitgevoerd en welke maatregelen er worden getroffen. Daarnaast kunt u makkelijk contact leggen met het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert: Wegenbouw Lansink.

De BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden:

  • Scan de QR-code of ga naar de appstore om de BouwApp gratis te downloaden
  • Zoek in de app naar ‘Reconstructie Vriezendijk’
  • Open het project en klik op ‘volgen’
  • Selecteer de betreffende doelgroep

Klik Hier om de BouwApp te downloaden op IOS.

Klik Hier om de BouwApp te downloaden op Android.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen