Woning gesloten vanwege drugsvondst

Op donderdag 1 september 2022 is op last van burgemeester Broekhuizen van Twenterand een woning in Vroomshoop gesloten vanwege een overtreding van de Opiumwet. De politie heeft een handelshoeveelheid harddrugs in deze woning aangetroffen.

De gemeente Twenterand treedt in samenwerking met de politie, het Openbaar Ministerie en woningcorporatie Mijande Wonen streng op tegen drugshandel. De aanwezigheid van handelshoeveelheden drugs vormt een gevaar voor de openbare orde en kan leiden tot onveiligheid voor de omwonenden door de aantrekkingskracht van de woning op criminele activiteiten.

Bovengenoemde partijen blijven zich volop inzetten om drugshandel en drugsoverlast te bestrijden. Het moet volgens burgemeester Broekhuizen heel duidelijk zijn dat handel in drugs absoluut niet getolereerd wordt.

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen