Brandweer rukt uit voor een berm/bosbrand nabij Vriezenveen

Vriezenveen, op dinsdag 30 augustus even na half acht is de brandweer van Vriezenveen uitgerukt voor een berm/bosbrand aan de Veeneinde weg even buiten Vriezenveen.

Een voorbijgangster zag rook uit de bos komen en heeft de brandweer gewaarschuwd. In een stuk bos was een stuk veen en een boom aan het branden. De brandweer heeft de brand geblust maar na een verloop van tijd liep de temperatuur van de boom weer op en begon het weer te roken.

Uit eindelijk heeft de brandweer de boom in stukken gezaagd zodat deze niet weer ging branden. Al met al nam het veel tijd in beslag om het uit te krijgen en het geen risico meer vormde voor nog eens een brand in deze droge tijden.

Foto’s Floris Kayim

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen