Inloopmoment aanpak vijver Tumelers Den Ham

Het waterschap Vechtstromen gaat samen met de gemeente Twenterand de vijver Tumelers in de woonwijk Broekmaten opknappen en natuurvriendelijker inrichten.

Een eerste ontwerp is hiervoor gemaakt. Graag laten wij u zien wat deze eerste plannen inhouden. Daarom organiseren wij op dinsdag 30 augustus 2022 van 16.30 tot 19.30 uur een inloopmoment. U kunt tussen 16.30 en 19.30 uur binnenlopen om een kijkje te nemen. We zijn benieuwd naar uw reactie.

Waar?

Het inloopmoment is in Café Restaurant Zalencentrum Harwig aan de Ommerweg 1 in Den Ham.

Wat gaat er gebeuren?

Het is onze bedoeling om de oevers natuurvriendelijker aan te leggen en de visstoepen te vervangen door vissteigers. Ook gaan we om de oevers heen het groen vervangen en onderhouden. Mogelijk verplaatsen of passen de speeltoestellen aan.

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen