[UPDATE] Ernstige verkeershinder door gekantelde vrachtwagen in Westerhaar

Westerhaar – De hulpdiensten zijn aan het eind van de middag opgeroepen voor een ongevalsmelding op de Vroomshoopseweg in Westerhaar. Door nog onbekende reden is er een vrachtwagen gekanteld op de rotonde.

De vrachtwagen was geladen met zand en dat ligt voor een groot gedeelte in de berm en over het fietspad. De chauffeur is hierbij licht gewond geraakt en wordt met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle.

Het ongeval levert fikse verkeershinder en staat er vanaf Vroomshoop en Sibculo een lange file. De vrachtwagen zal moeten opgetakeld om deze weer op de wielen te krijgen. Daarom zal de hinder nog enige tijd gaan duren.

De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat de oorzaak kan zijn van het ongeval.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen