Man gewond na steekincident in Kloosterhaar, 2 personen aangehouden

Rond kwart voor twee afgelopen nacht kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een steekincident aan de Schoolstraat in Kloosterhaar.

Volgens omstanders was er een vechtpartij uitgebroken tussen een aantal mannen. Hierbij is één persoon gestoken met een mes en  gewond geraakt. Buurtbewoners hebben eerste hulp gegeven aan het slachtoffer waarna de toegesnelde hulpdiensten het overnamen.

Het slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Twee vermoedelijke daders waren gevlucht met een bedrijfsbus maar konden door politie staande worden gehouden en zijn mee genomen naar het burau.

De politie heeft de bus in beslag genomen voor verdere onderzoek. Ook heeft de politie een buurtonderzoek uitgevoerd om te proberen er achter te komen wat er precies is gebeurd. Het incident trok veel aandacht uit de buurt.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen