Pas op voor deze nieuwe babbeltruc, Controle rookmelders

Pas op voor deze nieuwe babbeltruc – Controle rookmelders

Vanaf 1 juli 2022 is het wettelijk verplicht om op elke etage van je woning een rookmelder te hebben. Helaas maken criminelen hier direct gebruik van. Criminelen gebruiken een zelfgemaakte identiteitskaart en komen “controleren op rookmelders”. Tijdens deze controle door de woning worden diverse waardevolle goederen en geld weggenomen.

Let op! Laat niemand zomaar in huis. Overheidsinstanties als gemeente, brandweer en politie komen NIET zomaar controleren of je in het bezit bent van een rookmelder.

Woon je in een huurwoning? Installatie of controle is mogelijk vanuit de woningcorporatie, echter zal dit vroegtijdig officieel worden aangemeld via de wijze waarop jouw woningcoöperatie al met jou communiceert.

Toch een verdacht persoon aan de deur op dit onderwerp? Bel direct 112!
#babbeltruc #rookmelder #waarschuwing #delen #politie

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen