[UPDATE] Brandweer Vriezenveen assisteert bij mogelijke verdrinking in Het Hulsbeek Oldenzaal

Oldenzaal – De hulpdiensten zijn aan het van de middag uitgerukt voor een melding van een persoon te water bij Het Hulsbeek aan de Oude Almeloseweg in Oldenzaal. De brandweer van Vriezenveen is met de Drone onderweg ter assistentie.

De brandweer is met meerdere eenheden uitgerukt waaronder een duikteam. Ook is er een Duitse traumahelikopter opgeroepen.

De politie zoekt samen met de brandweer naar aanleiding van een serieuze melding over een mogelijke verdrinking. Op dit moment is bij de politie geen actuele vermissing bekend.

[UPDATE 21.05] Na aanleiding van de melding hebben de hulpdiensten maximaal ingezet met middelen die binnen de mogelijkheid lagen zoals: drone, sonarboot en duikers. Er is geen vermissing gemeld en niets aangetroffen. De hulpdiensten hebben inmiddels afgeschaald en de zoekactie beƫindigd.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen