Aquapark de Zandstuve feestelijk geopend in Vroomshoop

Opening zwemseizoen van het Aquapark de Zandstuve werd een spetterend feest

Vandaag zaterdagmiddag 14 mei werd om 13.00 uur het zwemseizoen in het Aquapark de Zandstuve Vroomshoop geopend. De werkzaamheden aan het waterspraypark zijn klaar. Het gloednieuwe water kinderspeeltuin werdt op feestelijke wijze in gebruik genomen. Ook voor kinderen met een beperking is het waterspraypark gebruiksvriendelijk. Voor de ouders en grootouders en andere familieleden en kennissen van zwemlustige jeugd zijn dankzij de inbreng van een sponsor bij het waterspraypark diverse zitbanken geplaatst om het gebruik zo aangenaam mogelijk te maken en om hun kinderen zien genieten in het waterpark.

De opening werdt op 14 mei muzikaal opgeluisterd door verschillende onderdelen van de muziekvereniging De Zandstuve Vroomshoop. De officiƫle opening is verricht, waarbij sport- en kernwethouder Mark Paters van de gemeente Twenterand en stichtingsvoorzitter Herman Lutke Veldhuis een woordje sprak. Drie kinderen gingen vervolgens de openingshandelingen verrichten.
Het bestuur van de stichting Aquapark de Zandstuve Vroomshoop trakteerde vervolgens op verschillende mooie spelonderdelen, zowel in het water als op de wal. De bekende oud-badmeester Theo Beulakker plaatste als vanouds tijdelijke tatoeages bij de kinderen. Al met al een zeer feestelijk geheel waar veel publiek op afkwam en er zichtbaar genoten werd van dit openingsfestijn in Vroomshoop.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen