Ernstige aanrijding op de N36 nabij Sibculo zorgt voor 3 gewonden

Gisteravond rond half elf raakten een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing op de N36 nabij Sibculo. Drie personen raakten gewond.

Door nog onbekende reden kwam de personenauto op de verkeerde weghelft terrecht. De bestuurster van een mestvrachtwagen heeft nog tevergeefs de auto geprobeerd te ontwijken.

Door de klap raakten beide voertuigen op de zijkant in de greppel langs de weg. Één persoon die in de auto zat raakte zwaar gewond en is door de brandweer bevrijd uit het voertuig en naar het ziekenhuis over gebracht. De andere inzittende van de auto en de bestuurster van de mestwagen konden met hulp van passanten zelf uit hun wagen komen en raakten lichtgewond. Ze zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Ook waren er twee traumahelicopters opgeroepen waarvan later er één werd geanuleerd. De andere verleende hulp bij het ongeval. De weg is langere tijd afgesloten geweest i.v.m. onderzoek van de politie en berging van beide zwaar beschadigde voertuigen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen