Brandweer rukt uit naar brandmelding in Den Ham

Den Ham – Vanmiddag rond half drie werden de brandweer korpsen van Den Ham en Vroomshoop opgeroepen voor een brandmelding aan de Ommerweg bij Den Ham.

De brandweer rukte groots uit op de melding. Bij het zwembad de Groene Jager bleek dat er een stoomventiel afblies bij de zonnepanelen opdak en dit aangezien werd als brand. De brandweer heeft alles gecontroleerd en stelde vast dat er niets aan de hand was.

Waarna beide brandweerkorpsen terug naar hun kazerne ging. De uitruk trok veel publiek.Dit tevens de laatste inzet voor de brandweerwagen van Vroomshoop. Die hebben onlangs een nieuwe tankautospuit mogen ontvangen. Deze zal worden ingezet bij callamiteiten waar de brandweer bij nodig is.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen