Aanrijding N36 bij Westerhaar, veel schade aan twee voertuigen

Op de afrit N36 bij Westerhaar is vanmiddag een ongeluk gebeurd.

Twee auto’s zijn door nog onbekende oorzaak tegen elkaar gebotst. Ambulance personeel checkte de bestuurders van beide voertuigen. Ze bleken licht gewond te zijn maar hoefden niet mee mee de ambulance

Het verkeer op de N36 bij Westerhaar ondervind hinder door het ongeval. Beide voertuigen dienen te worden afgesleept door een berger. Het verkeer uit de richting Almelo en dan bij afslag Westerhaar dient rekening te houden met hinder i.v.m. ongeval en berging.

Verkeer vanuit Marienberg wordt via oprit westerhaar geleid om zo langs het ingeval te rijden. Politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding van de aanrijding.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen