Vrouw gewond bij aanrijding in Vroomshoop

De hulpdiensten zijn vanavond om acht uur opgeroepen voor een melding van een ongeval op de Hammerstraat in Voomshoop.

Daar bleken twee auto’s door nog onbekende reden op elkaar te zijn gebotst. De brandweer heeft een bestuurster uit haar auto bevrijd om dat haar deur niet meer open wilde. Zij is met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van het andere voertuig bleef ongedeerd maar was erg geschrokken van de aanrijding.

De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding van het ongeval en probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. De Hammerstraat is tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Met hulp van een beveiligingbedrijf werd het verkeer omgeleid. Beide voertuigen moeten worden afgesleept door een berger.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen