Veel bezoekers bij openhuis Harmonie Vroomshoop

De harmonie hield vandaag openhuis in hun onlangs eigen onderkomen aan de Wingerd in Vroomshoop.

Vele bezoekers bezochten het openhuis en konden aanschouwen wat er zoal in het gebouw allemaal plaats vindt. Naast dat het gebouw gebruikt wordt als oefenruimte en muziek leerschool voor de harmonie, is er ook ruimte voor sport. AMG verzorgt groepfitness lessen op vaste tijden. Voor meer informatie hierover kunt u hier terecht bij de harmonie.

In het gebouw worden ook alle instrumenten en materialen opgeslagen en is vaak het startpunt vanwaar het muziekkorps vertrekt naar de verschillende evenementen in het dorp. Wil je meer weten en een muziekinstrument willen leren bespelen kun je hierover informatie krijgen in het onderkomen van de harmonie

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen