Wegwerkzaamheden omgeving Hoofdweg-Sluiskade Westerhaar-Vriezenveensewijk

Vanaf maandag 14 maart vinden er in verschillende fasen wegwerkzaamheden plaats in de omgeving Hoofdweg-Sluiskade in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De bestaande wegverharding wordt verwijderd, om een nieuw hemelwater- en vuilwaterriool in het midden van de rijbaan aan te kunnen brengen. Daarna krijgt de rijbaan weer nieuwe bestrating, de twee fietsstroken nieuw asfalt en ook de trottoirs en inritten krijgen nieuwe klinkers. De lichtmasten worden aangepast en de nieuwe groenvakken worden voorzien van bomen en struiken.

De globale planning van de werkzaamheden:

  • Fase 1 van Hoofdweg 71/72 tot en met Sluiskade ZZ-Grintweg van 14 maart tot en met 10 juni.
  • Fase 2 van Sluiskade NZ/Industrieweg tot Hoofdweg 86 van 23 mei tot en met 29 juli.

Het werk is weersafhankelijk en daarom kan de planning wijzigen. Ten tijde van de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. De hoofdomleiding loopt over de N36. Plaatselijk verkeer vanuit Vriezenveen zal worden omgeleid via Westerveenweg, Nieuwe Daarlerveenseweg en Europasingel. Ook fietsers wordt geadviseerd om een andere route te kiezen. Aanwonenden zijn per brief geïnformeerd. Kijk voor meer informatie op www.twenterand.nl/werken-aan-de-weg.

Klik Hier om de PDF te bekijken

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen