Kom op 19 maart 2022 ook in actie voor een schone straat

“Doe mee met de Landelijke Opschoondag!”

Op zaterdag 19 maart 2022 is het weer Landelijke Opschoondag. Op deze dag houdt heel Nederland een grote voorjaarsschoonmaak van straten, pleinen en buurten. Iedereen gaat zo met een mooie, schone straat het voorjaar in. U doet toch ook mee?

Mooi Schoon, het zwerfvuilprogramma van ROVA, voert elk voorjaar, samen met achttien gemeenten, campagne voor de Landelijke Opschoondag en de voorjaarsschoonmaak van straten en buurten. Want in het voorjaar gaat men weer meer naar buiten en spelen de kinderen weer op straat. Dat doen we het liefst in een schone buurt waar de natuur de ruimte heeft om tot bloei te komen.

Daarom roepen we gezinnen en actieve buurtbewoners op om ook in actie te komen en hun straat schoon te maken.

Kom ook in actie!

Wilt u meer informatie over de Landelijke Opschoondag? Of bent u op zoek naar handige opruimtips? Kijk dan op www.mooi-schoon.nl/LOD2022. Samen maken we de straten weer mooi schoon. Zo gaat ook jouw buurt fris het voorjaar in!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen