Plaatsing ondergrondse glascontainer Geerdijk

GEERDIJK – Afgelopen week is een nieuwe ondergrondse glascontainer geplaatst bij het spoor in Geerdijk. De huidige twee bovengrondse glascontainers worden deze week weggehaald. Met het plaatsen van de ondergrondse container wordt er gezorgd voor een mooiere, schonere en meer hygiënische leefomgeving.

Het hebben van een glascontainer in Geerdijk is een goede service voor de inwoners. Geerdijker en gemeenteraadslid Alex van Veen nam maandag de eerste inworp voor zijn rekening: “Wij zijn erg tevreden met deze ondergrondse container. De locatie is goed gekozen en voor iedereen bereikbaar”, aldus Van Veen.

De glascontainer is voorzien van twee openingen: eentje voor blank en eentje voor bont glas. Het goed scheiden van glas is heel belangrijk voor het recyclen van glas. Al het ingezamelde glas wordt gerecycled.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen