Vrouw overleden bij ernstige aanrijding in Bruchterveld

BRUCHTERVELD – Bij een botsing in Bruchterveld is vanmorgen een vrouw om het leven gekomen. Ze bestuurde een van de twee auto’s die op de Broekdijk op elkaar botsten. Een man, de bestuurder van de andere auto, raakte gewond. Eén van de auto’s belandde op de kop in een sloot langs de weg. De andere auto kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. Het was wel flink mistig vanmorgen. Weerinstituut KNMI waarschuwde vanmorgen met code geel voor gevaarlijke rijomstandigheden door dichte mist. Mogelijk heeft de mist een rol gespeeld, maar dat wordt nog onderzocht.

Kinderen ongedeerd

In de auto die op de kop in de sloot terechtkwam, zat een man met twee kinderen. De kinderen bleven ongedeerd. De man raakte gewond. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.
ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen