Brandweer rukt uit voor gaslekkage in Westerhaar

De brandweer is opgeroepen voor een melding van gaslucht aan de Geraniumstraat in Westerhaar.

Buurtbewoners hadden de sterke gaslucht opgemerkt en de brandweer ingeschakeld. De brandweer doet onderzoek waar de gaslucht vandaan komt. Er hangt een sterk gaslucht buiten op straat. Ook Cogas is ter plaatse om te lokaliseren waar het gas vandaan komt. Zowel op straat en bij woningen worden er metingen gedaan.

Er is na enig speurwerk een lek gevonden in de stoep en word de gaskeiding opgegraven door Cogas en brandweer om het lek te dichten. De straat is deels afgesloten en het publiek wordt op afstand gehouden. En zijn bewoners nabij het lek geadviseerd om binnen te blijven. De werkzaamheden zullen enige tijd in beslag nemen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen