Getuige gezocht van overlast in supermarkt Vroomshoop

VROOMSHOOP – Vrijdagmorgen heeft de politie op het station een 35-jarige man uit Emmen aangehouden nadat hij zich vervelend gedroeg en niet wilde voldoen aan een bevel. Voor zijn aanhouding heeft er iets plaatsgevonden in een supermarkt aan het Linderflier. De politie is op zoek naar getuigen of betrokkenen van dat incident.

Rond 11.30 uur kreeg de politie een melding over een man die onder invloed was van alcohol en zich vervelend gedroeg bij het station. De politie is met de man in gesprek gegaan en heeft hem het bevel gegeven om te vertrekken. Hij wilde daar niet aan mee werken en beledigde de politieagenten. De man is aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel.

Even later hoorde de politie van een getuige dat hij rond 11.18 uur ook overlast veroorzaakte in een supermarkt aan het Linderflier. We zijn op zoek naar getuigen en/of betrokkenen. Zij kunnen een bericht sturen via Facebook (Politie Twenterand) of bellen naar 0900-8844.
ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen