Aanhouding verdachte in Kloosterhaar; Getuigen gezocht.

KLOOSTERHAAR – Op zondag 6 februari, omstreeks 01.20 uur werd een man aangehouden naar aanleiding van een verdachte situatie op de Duijtschstraat in Kloosterhaar, waarbij twee mannen in een kleine donkere personenauto werden gezien. Een van de mannen werd aangehouden en bleek in het bezit te zijn van inbrekerswerktuigen, de andere kon ontkomen. 

De dagen na die aanhouding werden bij de politie meerdere aangiftes gedaan van inbraken in bedrijfswagens. Deze bedrijfswagens stonden aan de Kleinhaar en de Fredriksstraat In Kloosterhaar.

Wij onderzoeken het verband tussen de aanhouding van die genoemde man en de gepleegde inbraken.
-Wie heeft in de avond van 5 februari, de nacht van 6 februari, maar ook mogelijk nog de avond/nacht daarna verdachte personen of voertuigen gezien?
-Wie heeft in de omgeving Kleinhaar / Fredriksstraat, maar ook de route naar de Verlengde Broekdijk (waar de man werd aangehouden) camera’s die mogelijk iets hebben opgenomen?
Heeft u informatie, de politie hoort het graag. Bel 0900-8844 of stuur een bericht via Social Media. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem. Bel dan 0800-7000.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen