Werkzaamheden langs de N36 vanaf 14 februari

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit in en langs de bermen van de N36, tussen rotonde de Witte Paal en Mariënberg.

Voor de veiligheid van de weggebruikers worden de bermen opnieuw ingericht. De werkzaamheden vinden plaats in de avonden en nachten van maandag 14 februari tot en met uiterlijk zaterdag 26 februari tussen 19.00 en 05.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de N36 in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Er zijn omleidingen en het verkeer moet rekening houden met een extra reistijd van 10 minuten.

Afsluiting en omleiding
Rijkswaterstaat werkt in de avonden en nachten van 14 tot en met 26 februari aan de inrichting van de bermen. In verband met de werkzaamheden is de N36 tussen rotonde de Witte Paal en Mariënberg gedurende deze periode in beide richtingen volledig afgesloten tussen 19.00 en 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de N341, N343 en de N34. Omleidingsroutes staan aangegeven met borden langs de weg.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen