Wethouder Bart Jan Harmsen opent website Den Ham Waakt

Den Ham Waakt! Wethouder Bart Jan Harmsen heeft afgelopen dinsdag officieel de website van Den Ham Waakt geopend. Op deze site kan men zich aanmelden voor een groepsapp. Harmsen heeft zich als eerste ingeschreven voor deze app waarna de Hammenaren de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven.

Via de website www.denhamwaakt.nl kunnen vanaf nu alle inwoners van Den Ham zich aanmelden.“ Ze worden de oren en ogen van Den Ham”: aldus initiatiefnemer Herman Klomp. “ als er uit elke buurt (vereniging) of straat een aantal mensen zijn die meedoen, dan hebben we een goede dekking.

”Eenmaal aangemeld wordt je toegevoegd in een speciale appgroep, waar onraad en misdaad kan worden gemeld. Den Ham Waakt is in het leven geroepen om het mooie brinkdorp nog veiliger te maken. Met de huidige inbraakgolf in Den Ham en omstreken is het nu de perfecte tijd om hiermee te starten.

Voor meer informatie kun je naar de website van Den Ham Waakt of via de website van Den Ham Doet! Alleen samen kunnen we Den Ham een mooier en veiliger plek maken om te wonen, werken en recreëren.

Heb je hierover of andere zaken nog vragen, stel ze dan via de mail: info@denhamdoet.nl !! Door de vele aanmeldingen, waarvoor dank, kan het iets langer duren voordat je bericht terug hebt!

Foto van links naar rechts: Herman Klomp en Mart Beuker van Den Ham Waakt, Wethouder Bart-Jan Harmsen

Bron: Den Ham Doet

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen