Vier gewonden bij frontale aanrijding in Hellendoorn

HELLENDOORN – Bij een ernstig ongeval op de N347 bij Hellendoorn zijn meerdere personen gewond geraakt. Vier mensen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Een bestelbus en een auto kwamen ter hoogte van de voetbalvelden van V.V. Hellendoorn frontaal in botsing. De brandweer is geruime tijd bezig geweest de inzittenden van de personen auto uit hun benarde positie bevrijden. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om drie slachtoffers uit de personenauto en een inzittende van de bestelbus.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend, maar beide voertuigen zijn een flink eind uit elkaar tot stilstand gekomen. Op dit gedeelte van de N347 is de maximumsnelheid 70 kilometer per uur.

De weg van Hellendoorn naar Ommen (N347) was als gevolg van het ongeval volledig afgesloten. De Verkeersongevallen analyse van de Politie Oost-Nederland heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak. Beide voertuigen moesten afgesleept worden en zijn onherstelbaar beschadigd.

Bron: Tubantia / Foto’s: Enzio Ardesch

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen