Woning onbewoonbaar door brand in Kloosterhaar

KLOOSTERHAAR – De brandweer is vanmiddag rond kwart voor twee opgeroepen voor een woningbrand aan de Kleinhaar in Kloosterhaar.

Ter plaatse bleek een flinke brand te woeden in de beneden verdieping van de woning. De gehele woning stond vol rook en er is opgeschaald naar middelbrand. De brandweer rukte groots uit en heeft de brand geblust en de woning geventileerd.

De gehele woning is compleet zwart geblakerd van binnen. Een expert zal hiervan de schade in kaart brengen. De bewoner zal hierdoor niet terug kunnen naar zijn woning. Hoe de brand is ontstaan is vooralsnog onduidelijk. Wel is bekend dat de brand zeer waarschijnlijk in de woonkamer is begonnen.

De bewoner van de woning stond, volgens de brandweer, op het moment van de brand onder de douche. Hij is door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen