Ongeval tussen twee voertuigen in Beerzerveld; auto beland net niet in het kanaal

BEERZERVELD – Hulpdiensten zijn vanavond rond half zeven opgeroepen voor een aanrijding op de Westerweg bij de Beerzerbrug in Beerzerveld. Daar waren twee auto’s op elkaar gebotst. Een van de twee voertuigen bleef ternauwernood op de kade hangen.

De voorwielen van die auto bungelden na de botsing vervaarlijk boven het kanaal, de bestuurder kon daarna nog net met zijn been voet op de kade komen en het voertuig verlaten. Hij had verder geen zin om verder commentaar te geven.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog door de politie onderzocht. Ambulancebestuurder heeft een van de bestuurders nagekeken in de ambulance. Deze hoefde niet mee voor verdere behandeling naar het ziekenhuis.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen