Brandweer rukt groots uit naar woningbrand Sibculo

Vanavond rond kwart over tien zijn de hulpdiensten van Twenterand, Tubbergen en Hardenberg uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Kloosterstraat in Sibculo.

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren was de brand inmiddels via het dak uitslaand. Met een flinke en snelle inzet hadden de korpsen de brand snel onder controle. Bij de brand is niemand gewond geraakt en konden de bewoners veilig het pand verlaten. De bewoners kunnen voorlopig niet meer terug in hun woning en zullen elders onderdak moeten zoeken. De schade op de bovenverdieping is groot. Tijdens de brand was de Kloosterstraat afgesloten voor het verkeer. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat precies de oorzaak van de brand is geweest.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen