Woning onbewoonbaar door brand in Den Ham

Den Ham – De hulpdiensten zijn om half zeven opgeroepen voor een melding van een woningbrand aan de Kosterkamp in Den Ham. De brandweer van Den Ham en Vroomshoop zijn opgeroepen en hebben middelbrand afgegeven.

Ter plaatse bleek dat er brand was ontstaan in de woonkamer van de woning en dat het gehele pand onder dikke zwarte rook staat. De bewoners hebben zich in veiligheid kunnen brengen. Gezien de rookschade zal men de nacht elders moeten afbrengen. Salvage zal de bewoners gaan ondersteunen. De brand trekt veel publiek dat op afstand wordt gehouden. De brandweer was enige bezig om de brand te blussen en de woning te ventileren. De schade is groot omdat er een flinke roetlaag door de gehele woning is getrokken.

Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend. De brandweer doet hier onderzoek naar.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen