Politie valt pand binnen i.v.m. vermoeden van een drugslab

Zwaar bewapende politie valt drugslab binnen aan de Vriezendijk in Den Ham.

Vanmorgen rond negen uur is de politie een drugspand binnen gevallen aan de Vriezendijk in Den Ham na vermoeden van een drugslab in een loods naast een woning. Zwaar bewapende politie is met grote getale aanwezig en had het terrein volledig afgesloten. Hierbij zijn twee personen aangehouden. Of ze betrokken zijn bij dit pand is onbekend. Er was veel recherche aanwezig en het team LFO om te onderzoeken wat er in een loods staat. Zo zouden er enkele vaten met chemisch vloeistoffen zijn aangetroffen. Volgens de politie gaat het om een synthetisch drugslab die niet in werking was. Het onderzoek zal nog enkele uren in beslag gaan nemen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen