Busje raakt van de weg en knalt tegen een boom nabij Hoge Hexel

Hoge Hexel – De hulpdiensten zijn Gisteravond opgeroepen voor een melding van een ongeval op de Bekkenhaarsweg nabij Hoge Hexel.

Volgens de melder zou een busje van de weg zijn geraakt en tegen een boom zijn geknald. Bij aankomst hulpdiensten bleek dat het voertuig op zijn zijkant ligt in een weiland. Buurt bewoners hebben eerste hulp verleent aan de inzittende van het busje. Waarna het ambulance personeel het overnam en de bestuurder met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Brandweer heeft geassisteerd om de bestuurder te bevrijden uit zijn benarde positie. Brokstukken lagen bezaaid over de weg en in de berm. Het busje kan als verloren worden beschouwd en is afgesleept door een berger. Het overige verkeer ondervond enige hinder door het ongeval. De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding van het ongeval.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen