Auto raakt van de weg in Westerhaar

Westerhaar – De hulpdiensten zijn aan het eind van gisteravond opgeroepen voor een melding van een ongeval op de Sibculoseweg vlakbij de N36 in Westerhaar.

Een auto komende vanuit de richting Sibculo is van de weg geraakt en over het fietspad gevlogen. De bestuurder heeft hierbij een lantaarnpaal omver gereden en deze lag dwars over het fietspad en is daarna zo’n 50 meter doorgeschoten en uiteindelijk vanaf het talud in de sloot beland.

De bestuurder is hierbij licht gewond geraakt. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht alwaar ook een blaastest werd afgenomen. Het voertuig is zwaar beschadigd geraakt en door een berger afgevoerd. Het verkeer ondervond enige vertraging in verband met de hulpdiensten die op de weg stonden.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen