N36 afgesloten voor werkzaamheden

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit op de autoweg N36 tussen Wierden en de aansluiting Almelo-West aan de snelweg A35. De weg wordt daarom afgesloten in de nachten van 8 op 9 december tussen 20.00 en 5.00 uur en van 9 op 10 december tussen 20.00 en 5.00 uur.

Een gedeelte van de deklaag van de N36 wordt vervangen. Aansluitend worden er ook nieuwe markeringen en een verkeerslus aangebracht. Ter hoogte van de werkzaamheden is de weg in beide richtingen afgesloten, inclusief de afrit van de A35. Er zijn omleidingen en de weggebruiker moet rekening houden met een extra reistijd van 25 minuten. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op https://rwsverkeersinfo.nl/hinder/2507811/almelo-enschede voor meer informatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen