Brandweer rukt groots uit voor melding industriebrand in Den Ham

DEN HAM – De hulpdiensten zijn vanmorgen in alle vroegte rond kwart voor vier opgeroepen voor een brandmelding bij een garagebedrijf aan de Zomerweg in Den Ham.

De brandweer rukte met spoed groots uit. Bij aankomst van de brandweer ging men gelijk op onderzoek bij het pand. Er was geen rook of vuur zichtbaar. Na dat het pand geheel was gecontroleerd stelde men vast dat het loos alarm was.

Vermoedelijk was er een stroomstoring geweest, en werd er van het tankstation een automatisch alarm afgegeven naar de centrale van Avia, waarop de hulpdiensten zijn gebeld. Na alles volledig te hebben gecontroleerd gingen de hulpdiensten retour naar hun post.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen