Wegafsluiting: Kruising Schout Doddestraat – Krijgerstraat Vriezenveen

VRIEZENVEEN – Op donderdagmorgen 4 november 2021 start de firma Timmerhuis Weg- en waterbouw met de volgende fase van het hemelwater afkoppelproject Schout Doddestraat. De kruising Krijgerstraat – Schout Doddestraat wordt afgesloten voor al het verkeer. Dit geldt ook voor voetgangers en fietsers.

De afsluiting vindt plaats tussen de Thorbeckestraat en Kruisstraat. De afsluiting wordt aangegeven vanaf de kruisingen Verzetstraat – Krijgerstraat en Almeloseweg – Krijgerstraat.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf dondermorgen 4 november 06.00 uur tot en met vrijdagmiddag 18 december 16.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de Koningsweg en Almeloseweg. Het verkeer naar het sportpark, zwembad, manege en Buitenhof blijft onveranderd via de Almeloseweg en Westermaatweg. Aanwonenden worden apart geïnformeerd door de firma Timmerhuis Weg- waterbouw. 

De gemeente probeert de hinder zoveel mogelijk te minimaliseren. Echter, de werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Het is dus mogelijk dat de werkzaamheden langer zullen duren dan is aangegeven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met dhr. P. Linthorst van de gemeente Twenterand. Hij is te bereiken via 0546 840840 of via de mail, p.linthorst@twenterand.nl.

Bron: Gemeente Twenterand

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen