Aanrijding tussen trein en vrachtwagen in Wierden

Een aanrijding tussen een trein en een vrachtwagen op overweg in Wierden zorgt ervoor dat er geen treinverkeer mogelijk is tussen Deventer en Almelo.

De aanrijding vond rond acht uur plaats op de spoorwegovergang op de Nijverdalsestraat in Wierden. Op het spoor liggen als gevolg van de aanrijding vele brokstukken. De hulpdiensten waaronder de brandweer en ProRail zijn ter plaatse. De oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk. En is de politie en ProRail een onderzoek gestart. Voor zover bekend vielen er geen gewonden. Wel zijn er een aantal personen nagekeken in de ambulance.

Het treinverkeer tussen Deventer en Wierden ligt helemaal stil. Reizigers die in de betrokken trein zitten, worden met een bus Naar hun bestemming gebracht. Ook de overweg zal nog enkele uren niet toegankelijk zijn i.v.m. onderzoek en het opruimen van de brokstukken.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen