Brandweer rukt uit voor stankoverlast aan de Jonkerlaan in Vriezenveen

VRIEZENVEEN – De brandweer is vanavond rond half negen opgeroepen voor een melding van stank aan de Jonkerlaan in Vriezenveen. In het pand de Grevinckhof zou een sterke benzine lucht hangen.

De brandweer probeerde te achterhalen waar de stank vandaan komt. Zo werden ruimtes gecontroleerd en de lucht gemeten. Tevens is men druk aan het ventileren om de stank weg te krijgen. Het zoek tocht naar de oorzaak verplaatst zich naar het Vriezenhof vlak naast het melding adres alwaar enige dagen geleden een grote brand was en 5 auto’s in vlammen op ging.

Het vermoeden bestaat dat er benzine in het riool gespoeld is en dat nu gaat ruiken op verschillende plekken in de omgeving. De brandweer pompt vele liters water door het riool om zo de restanten benzine weg te spoelen. Dit nam enige tijd in beslag.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen