Vijf auto’s in vlammen op bij verzorgingstehuis in Vriezenveen

Vriezenveen, vannacht om ongeveer 03:15 is de brandweer van Vriezenveen en Almelo opgeroepen voor een autobrand aan de Jonkerlaan in Vriezenveen.

Bij aankomst bleken achter het verzorgingstehuis De Vriezenhof vijf auto’s in brand te staan. De brandweer schaalde al snel op maar een middelbrand om voldoende mensen en middelen beschikbaar te hebben. De brandweer had het vuur snel onder controle. Ook heeft de brandweer uit voorzorg enkele woningen ontruimd van het woonzorgcomplex en heeft metingen verricht. Na metingen te hebben verricht en geen gevaarlijke concentraties te hebben aangetroffen konden de bewoners weer terug in hun woningen.

De politie heeft de omgeving ruim afgezet en heeft ter plaatse onderzoek verricht. Ook zal vandaag gedurende de dag het een en andere onderzocht worden om eventueel de oorzaak van de brand te kunnen achterhalen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen