Hoe moet het herdenkingsbeeld busongeluk Osnabrück in Den Ham eruit zien?

DEN HAM – In 1955 zijn 4 kinderen uit Den Ham omgekomen bij een busramp in Osnabrück. Vele jaren zijn verstreken, maar de ramp is nooit vergeten. In Den Ham en omstreken wonen nog veel mensen met een herinnering aan de ramp.

Er is nog geen herdenkingsbeeld ter nagedachtenis voor de omgekomen kinderen. Op de locatie van de voormalige Smithoek is ruimte om een herdenkingsbeeld te plaatsen.

Wilt u meedenken over hoe het herdenkingsbeeld eruit komt te zien? Meld u aan door te mailen naar communicatie@twenterand.nl. De gemeente Twenterand vindt het fijn als u laat weten waarom u graag wilt meedenken als lid van de adviesgroep. Aanmelden kan tot en met 10 oktober 2021.

Bron; Gemeente Twenterand

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen