Kabouter pad Vroomshoop geopend door burgemeester en wethouders in Vroomshoop

Na maanden werk is het dan eindelijk zover dat het kabouter pad in het Zandstuve bos klaar is voor bezoek.

Vele vrijwilligers zijn bezig geweest om huisjes houtsnijwerken en natuurlijk de nieuwe bos bewoners op te knappen die door vele mensen zijn aangeboden. Met een nieuw likje verf zien de kabouters er weer fraai uit en zijn er langs de route van ongeveer 2 kilometer verschillende items opgesteld.

Vanmiddag om vijf uur is de opening verricht door de Burgemeester en zijn wethouders. De wethouders waren in stijl gekleed. Doormiddel van het door knippen van een vlaggen lint was de opening een feit.

Morgen is het kabouter pad opengesteld voor het publiek en kan men op de parkeerplaats van de zwembad ijsbaan in Vroomshoop een route beschrijving halen om zo een mooie route te kunnen volgen met alle info. Vroomshoop kan trots zijn op een mooi en nieuwe trekpleister.

Er kan geparkeerd worden op de parkeerplaats van het Zwembad en of ijsbaan. Al roept het organisatie team op om met de fiets te komen, dit in verband met de toeloop voor deze route.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen