Ongeval op kruising Oosterweilandweg met oprit N36 bij Vriezenveen

De hulpdiensten zijn maandagochtend 20 september om 8.35 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Oosterweilandweg met de Almeloseweg in Vriezenveen.

Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een bestelbus. De bestelbus wilde vanuit de Almeloseweg de Oosterweilandweg oversteken om de N36 op te rijden en zag daarbij een van rechts komende zwarte auto op de Oosterweilandweg over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond.

Rijkswaterstaat heeft de afrit van de N36 afgesloten vanuit Almelo naar Vriezenveen. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. De auto en de bestelbus zijn met flinke schade afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s: Jan Willem Klein Horstman

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen