Twee doden en twee gewonden bij incident met kruisboog in Almelo

ALMELO – Er zijn twee doden en twee gewonden gevallen bij een kruisboog-incident in Almelo vanochtend. De politie heeft hierbij schoten gelost in de M.Th. Steynstraat. De straat is afgezet met linten, agenten liepen met kogelwerende vesten. Er is een persoon aangehouden door een arrestatieteam. De situatie is onder controle, meldt de politie.

De politie meldde in eerste instantie dat er een steekincident had plaatsgevonden aan de M.Th. Steenstraat “Collega’s hebben bij dit incident het vuurwapen moeten gebruiken.”

Een man schoot vanaf zijn balkon met een kruisboog. De politie riep op Twitter op de locatie te mijden, omdat het nog niet veilig was. De man met de kruisboog is één van de gewonden, laat de politie weten. Hij is inmiddels aangehouden.

Foto’s; Patrick Weegink

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen