Brandweer rukt uit voor een brandmelding in Den Ham

Vannacht rond twee uur kwam er bij de brandweer een melding binnen dat er brand zou zijn aan de Cappenbergstraat in Den Ham.

Een voorbijgangers hadden rook en vonken opgemerkt dat van achter een rijtjes-woning omhoog kwam. Hierop schakelde men de brandweer in. Er bleek dat er achter de woning de afval, GFT en plastic container volop in brand stond.

De brandweer ging met een hogedruk slang door de woning heen en kon voorkomen dat de brand zich verder uitbreide. Wel is er sprake van enige brandschade en zijn de kliko’s volledig weg gebrand. De brandweer heeft ook de woning geventileerd omdat er lichte rookvorming in de woning was. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen