Gewonden bij frontale aanrijding in Geesteren

Vrijdag heeft er aan het einde van de middag een een frontale aanrijding plaatsgevonden op de N748 – Vriezenveenseweg in Geesteren. De weg is in beide richting afgesloten.

De aanrijding vond omstreeks kwart over vijf plaats tussen twee busjes. Bij de aanrijding was ook een auto betrokken. Een persoon is door de brandweer van Vriezenveen bevrijd. Twee personen zijn uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht. Daartoe is de VOA van de politie opgeroepen. De N748 is voorlopig afgesloten voor het verkeer. Beide voertuigen dienen te worden afgesleept door een berger.

Foto’s Floris Kayim

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen