Poging inbraak gebouw Harmonie Vroomshoop

Vanmorgen rond een uur of vijf is er een inbraak poging gedaan in het pand van de Harmonie aan de Wingerd in Vroomshoop.

De inbreker(s) zijn vermoedelijk geschrokken van het alarmsysteem en vermoedelijk onverrichte zaken weg gegaan. Wel is er enige schade ontstaan doordat men via een raamkozijn geprobeerd heeft binnen te komen. Er is voor zover bekend niets mee genomen. Mocht het zo zijn dat iemand vanmorgen rond vijf uur in de buurt van de Wingerd of het Vredesplein iets verdachts hebben gehoord of gezien raadpleeg dan de plaatselijke politie. In het voormalige pand van de bibliotheek is in het verleden wel vaker in gebroken en sinds kort in beheer van de plaatselijke Harmonie.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen