Auto raakt van de weg in Vriezenveen

Vanavond heeft er op de Oosterweilandweg in Vriezenveen een ongeval plaatsgevonden.

Omstreeks half zeven raakte een automobilist met zijn auto door onbekende oorzaak van de weg. De auto belande vervolgens in een naastgelegen sloot. Hulpdiensten rukten groots uit na de ongevals melding waarondere ook de duikers van brandweer Almelo. Maar die waren uiteindelijk niet nodig en konden terug naar hun post.

Echter viel het mee met het ongeval en raakte niemand gewond. Het voertuig raakte wel flink beschadigd door de aanrijding. Een rijstrook is door de hulpdiensten afgezet en ondervond het verkeer enige hinder tijden het incident.

De auto werdt afgesleept door een bergingsbedrijf. De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding van de aanrijding.

Foto’s; Floris Kayim

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen