Veel schade bij eenzijdig ongeval in Daarle; Bestuurder met spoed naar ziekenhuis

Daarle – Vanavond rond elf uur vond er een aanrijding plaats op de Hellendoornseweg in het buiten gebied van Daarle. En zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt om hulp te bieden.

Een auto is door onbekende reden van de weg geraakt en frontaal op een boom gereden en op de kop op het fietspad naast de weg beland. De bestuurder is hierbij ernstig gewond geraakt en met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede.

De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding van het ongeval. De brandweer heeft geassisteerd met bevrijden van het slachtoffer en later de auto veilig gesteld. Het voertuig is zwaar beschadigd en kan totaal los verklaard worden. Een berger heeft de auto afgesleept.

De weg was tijdens dit voorval afgesloten voor het verkeer.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen