Inbraak in bedrijf Marienberg, getuigen oproep van de politie

Afgelopen nacht 13 augustus 2021 heeft er een inbraak plaatsgevonden bij het bedrijf Abemec gelegen aan de Kloosterdijk 17 te Mariënberg. Politie vraagt of iemand iets heeft gezien.

De inbraak is gepleegd rond de klok van 02:00 uur. De verdachten zijn mogelijk gevlucht in de richting van de voetbalvelden aan de Westerweg te Beerzerveld. Heeft u deze nacht mogelijk iets gezien? Of heeft u in de afgelopen week een verdachte situatie gezien wat mogelijk te maken heeft met deze inbraak? Neem dan contact met ons op. Ook als u eventueel in het bezit bent van camerabeelden in deze omgeving horen wij het graag. U kunt contact met ons opnemen via 0900-8844 of u kunt ons een PB sturen via Facebook.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen