Auto met boot aanhanger rijd het Zwolse kanaal in bij Vroomshoop

Auto met boot aanhanger schiet het Zwolsekanaal in tijdens het laden van een boot.

Eigenaren van een boot en auto kwamen Vrijdagavond rond half negen voor een verrassing te staan. Door nog onbekende oorzaak gleed de auto met aanhanger achteruit het kanaal in er verdween compleet onder water.

De eigenaar heeft uit alle macht nog geprobeerd om de auto tegen te houden maar dat lukte echter niet meer. Om dat het verder geen gevaar kon werd er besloten samen met de politie om de berging Zaterdag te doen. Rond twaalf uur verzamelde zich een groep hulpverleners om de auto te bergen.

Met behulp van een bedrijfsduiker en een grote kraan werd de auto met aanhanger uit het water gehaald. Dit trok veel publiek die de in touw gezette actie te bekijken.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen