Nieuwe wijkagent Vroomshoop/Geerdijk

Vroomshoop en Geerdijk hebben een nieuwe wijkagent! In onderstaand stukje stelt hij zich even aan jullie voor.

Ik ben Bas en ik werk nu ongeveer drie weken als wijkagent in Vroomshoop. De eerste indrukken zijn positief en geven me veel energie! Jullie zullen me als het goed is veel op de fiets gaan tegen komen.

Ik ben inmiddels al ruim 18 jaar werkzaam binnen de politie en heb diverse werkzaamheden uitgevoerd. Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt in het basisteam Twente-West, de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden. De laatste jaren was ik daar actief als jeugdagent en mijn tijd heb ik daar afgesloten als praktijkbegeleider van politiestudenten op het team.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben kom dan vooral bij me op de lijn!

Bas is erg actief op social media, hij is te volgen op instagram (wijkagent_vroomshoop_geerdijk) en op Twitter (WA_Vroomshoop)
Op die manier is hij dus ook snel te bereiken. Uiteraard kan je ook een contactformulier invullen op www.politie.nl of bellen met 0900-8844 wanneer je hem wil spreken!

Bas heel veel succes en plezier in het mooie Twenterand!

ps: Er zijn een aantal wijzigingen voor wat betreft de wijkagenten in de gemeente Twenterand. Hier komen we deze of volgende week nog even op terug met een nieuwe post.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen