Brandweer zoekt vrijwilligers

Voor twaalf kazernes zoekt Brandweer Twente collega’s die zich willen inzetten voor een veilig Twente.

Op maandag 9 augustus trapt Brandweer Twente de online campagne voor het werven van vrijwilligers af. Word vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland!

Bij Brandweer Twente zijn bijna 700 vrijwilligers actief die samen met hun collega’s jaarlijks ruim 4.000 incidenten bestrijden. Vanuit 29 brandweerkazernes in Twente werken ze 24 uur per dag aan een veilig Twente. Ieder jaar zoeken ze weer enthousiaste vrijwilligers. Het werk bestaat onder meer uit het blussen van branden, het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen en het bevrijden van verkeersslachtoffers. Werken bij de brandweer is uitdagend, afwisselend en dankbaar.

Binnen enkele minuten
Op dit moment zoekt Brandweer Twente enthousiaste en gedreven vrijwilligers voor de kazernes van Boekelo, Denekamp, Den Ham, De Lutte, Diepenheim, Enter, Haaksbergen, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Vriezenveen en Weerselo. Het gaat om brandweervrijwilligers die binnen enkele minuten voor een uitruk op de kazerne kunnen zijn. De brandweervrijwilligers ontvangen een vergoeding voor opleiding, oefeningen en als ze worden ingezet bij een calamiteit.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen